JR Service har nettopp hatt inne 3 stk Tesla Model 3 til ulike jobber. Vi har helfoliert, lagt på Urban Camo og Paint Protection. Det er også benyttet Ceramic Pro coating på helfolierte flater for bedre beskyttelse og styrke på folien. Bilene har også fått lagt på solfilm. Paint Protection er en lakkbeskyttelsesfilm som gir […]

Read More →

For en privatkunde har vi foliert denne heftige VW Golf R i 3M Gloss Plum Explosion. Etter helfoliering er den behandlet med Ceramic Pro coating på overflaten av folien for ekstra holdbardhet og slitestyrke. Ved nærmere informasjon om helfoliering og coating ta gjerne kontakt.

Read More →

JR Service Narvik har produsert og montert profilering på denne varebilen for Mobit Narvik. Kontakt oss gjerne for informasjon om profilering av dine kjøretøy.

Read More →

JR Service Narvik har produsert og montert profilering på denne varebilen for Rallar Bygg AS. Kontakt oss gjerne for informasjon om profilering av dine kjøretøy.

Read More →

Nissan Leaf er Norges mest solgte bil 2018 med over 10000 solgte og Bentro Bil feirer med å få denne nye Nissan Leaf helfoliert i gull. JR Service har foliert bilen og også produsert og montert dekoren på bilen. Dette skal være verdens første Nissan Leaf av den nye modellen som er helfoliert i gull. Helfoliering i denne […]

Read More →

  JR Service har foliert skapet oransje, produsert og montert dekor på denne bilen tilhørende OsExpressene med NorEngros Narvik profil.   Kontakt oss gjerne for informasjon om profilering av kjøretøy til din bedrift.

Read More →